Vilkår og Betingelser

  1. Du skal angive dit eget navn, hvilket offentliggøres sammen med bedømmelsen. Det foretrækkes at du angiver dit fulde navn. Den minimale angivelse er forbogstav i fornavn med efternavn. Eller alternativt fornavn med forbogstav i efternavn.
  2. Du skal angive din egen e-mail addresse og den skal være gyldig. Din e-mail adresse offentliggøres ikke. Din e-mail adresse vil blive brugt til at kommunikere med dig vedr. dine bedømmelser og når ellers Hviding Pizzeria & Restaurant har brug for at komme i kontakt med dig.
  3. Navne på ansatte må ikke nævnes.
  4. Du må kun tilføje 1 bedømmelse pr. bestilling.
  5. Det er ikke tilladt at indgive bedømmelser der indeholder injurier, racistiske ytringer eller materiale som direkte eller indirekte kan skade og/eller påvirke Hviding Pizzeria & Restaurant i negativ retning. Det er ikke tilladt at benytte hvidingpizza.dk til at genere eller chikanere andre. Overtrædelse af ovennævnte kan medføre politianmeldelse.
  6. Hviding Pizzeria & Restaurant påtager sig intet ansvar for brugernes ytringer og adfærd. Det påhviler de enkelte brugere at overholde gældende dansk lovgivning - herunder indbefattet injurie- og ophavsretslovgivning, samt straffelovens paragraf 266b om racisme. Overtrædelser vil om nødvendigt blive politianmeldt, samt medføre øjeblikkelig sletning af bedømmelserne. Hviding Pizzeria & Restaurant forbeholder sig rettet til uden varsel at kunne fjerne bedømmelser eller andre data.
  7. Hviding Pizzeria & Restaurant eller personerne bag, kan på ingen måde gøres erstatningsansvarlig for de informationer som findes på websitet, uanset om disse informationer mod forventning skulle være ukorrekte. Hviding Pizzeria & Restaurant kan derfor ikke pålægges ansvar for skader eller tab, der direkte eller indirekte er pådraget på grundlag af de informationer som findes. Hviding Pizzeria & Restaurant påtager sig intet ansvar for indholdet på andre websider der linkes til.

Ris & Ros

Er der noget, du er utilfreds med, har du gode idéer, forslag til forbedringer eller er du tilfreds med den service, vi giver dig?

Vi hører gerne fra dig - for dine synspunkter (uanset om det er ris eller ros) er værdifulde for os!

 (offentliggøres sammen med bedømmelsen)


 (offentliggøres ikke)

Din bedømmelse: (1 til 5)
1 2 3 4 5

CAPTCHA Image   Reload Image
Indtast koderne: *:
Hurtig levering og god pizza.
Skrevet af: Anne-grethe lundgaard   |   
søndag, 1 marts 2015 kl. 20:07
Ordren var meget hurtig færdig, også inden for de 15 min. Maden levede op til forventningerne.
Skrevet af: mette knudsen   |   
lørdag, 25 juli 2015 kl. 21:18
Der manglede peberfrugt på den ene pizza Øv
Skrevet af: Michael Møller Christensen   |   
onsdag, 30 september 2015 kl. 20:07
God service og hurtig betjening ?
Skrevet af: Henriette   |   
tirsdag, 26 april 2016 kl. 21:57
Vi har indtil nu altid været tilfreds med jeres service - Pizzaerne smager rigtig godt og er dejlig varm endnu når vi får dem udleveret. Det er bare så dejligt - mange tak
Skrevet af: Martina Nissen   |   
mandag, 18 juli 2016 kl. 19:25
Jeg bestilte en pizza med bla ekstra ost. Her skuffede den lidt, da der ikke var ret meget ost på den. Derudover var der et eller andet hårdt på den. Noget som knaste meget da jeg tyggede på det. Det var ikke særlig rart. Normalt plejer jeres pizzaer at være noget bedre end den jeg fik i dag.
Skrevet af: Susanne mørch   |   
onsdag, 27 juli 2016 kl. 22:02
Lækker pizza til tiden.
Skrevet af: Susanne Nygaard kaspersen   |   
tirsdag, 30 august 2016 kl. 14:29
Fantastiske pizza'er og god betjening.
Skrevet af: Jesper Hye Skovmose   |   
tirsdag, 15 november 2016 kl. 11:26
vi glad få at og mætte det fine pizza vi fik
Skrevet af: karsten nielsen   |   
søndag, 4 december 2016 kl. 08:01
Som regel henter vi selv for at få varme pizzaer. Denne gang fik vi bragt, og så var pizzaerne kun lune. Og denne gang manglede der chili på den ene pizza, træls når det er derfor man bestiller den.:-( Og de havde fået lidt for meget i ovnen. Ellers plejer vi at være godt tilfredse.
Skrevet af: Lene   |   
torsdag, 22 december 2016 kl. 18:23
God mad og hurtig levering
Skrevet af: Sanne Jacobsen   |   
lørdag, 24 december 2016 kl. 08:55
Rigtig god, var præcis på det aftalte tidpunkt
Skrevet af: simone   |   
fredag, 6 januar 2017 kl. 20:04
Gode pizzaer og flink og venlig betjening. Men jeg er efterhånden træt af, at pizzabudene altid, og jeg mener altid kører rundt og ledet efter mit hus i adskillige minutter med halvkolde pizzaer som resultat. Mit hus er ikke så nemt at finde, hvis man ikke lige ved, hvor det ligger, men jeg har adskillige gange givet en nøjagtig beskrivelse af hvordan man finder huset, både elektronisk ved eksempelvis bestilling via JustEat og telefonisk. Men resultatet er ikke fest mindre altid det samme. Buddet drøner rundt i kvarteret uden at have hørt eller læst min vejbeskrivelse. Det undrer!
Skrevet af: Rune Højstrup Søe   |   
lørdag, 7 januar 2017 kl. 22:38
Præcis levering.Gode pizzaer og de var som lige kommet ud af ovnen, lækkert.
Skrevet af: Jens Rosenberg   |   
søndag, 5 marts 2017 kl. 11:19
Ingen problemer og lækker pizza.
Skrevet af: Susanne Nygaard kaspersen   |   
fredag, 7 april 2017 kl. 11:06
Vores favorit pizza sted ?
Skrevet af: Jeanette Thyssen   |   
fredag, 21 april 2017 kl. 21:02
Jeres pizza smager bare så godt og så er de altid så dejlig varmt endnu når i kommer med dem at man mener de kommer direkte ud af ovn og jeres chauffeurer er altid så glad og smilende - det er bare så godt
Skrevet af: Martina Nissen   |   
søndag, 11 juni 2017 kl. 20:48
Super god pizza men var ved at blive lidt lunken .selv om den blev hentet til tiden. Var måske færdig noget før tid. Ellers var den sprød og god nok.
Skrevet af: Jens Peter Hansen   |   
søndag, 25 juni 2017 kl. 15:55
Fremragende kvalitet, varm mad, leveret til tiden! Venlig chauffør, glad og smilende. Store portioner, og endda velsmagende.
Skrevet af: Stine Green   |   
onsdag, 12 juli 2017 kl. 13:02
Som sædvanlig gode pizzaer og de var færdige til tiden.
Skrevet af: Susanne Nygaard kaspersen   |   
mandag, 31 juli 2017 kl. 08:52

Forrige   Næste